Apple start verkoop iPad mini Retina in Nederland en België

Apple is in Nederland, België en diverse andere landen gestart met de verkoop van de iPad mini Retina.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPad mini retina 2
Apple is zojuist begonnen met de verkoop van de Apple mini Retina in een aantal landen, waaronder Nederland en België. De levertijd was bij de start van de verkoop meteen 5 tot 10 werkdagen. De iPad mini Retina is nog niet in de Apple Store Amsterdam te koop en ook niet bij retailers. De iPad mini Retina is vanaf €389 te koop in een opslagcapaciteit van 16GB tot 128GB.

Bestellen kan momenteel alleen via de online Apple Store.


Eerder vandaag ging de Apple Store down en verscheen er een boodschap op een Apple-website voor servicepersoneel dat de verkoop van de iPad mini op 12 november van start zou gaan. Het is ongebruikelijk dat Apple kiest voor het stilletjes introduceren van een nieuw product, op een doordeweekse dinsdag. In voorgaande jaren gingen nieuwe iPads op een vrijdag in de verkoop, onder massale belangstelling en met lange wachtrijen bij de winkels. Juist bij een product waarvan tekorten worden verwacht, zouden de wachtrijen wel eens extra lang kunnen zijn.

De iPad mini Retina heeft dezelfde afmetingen als de eerste generatie iPad mini, maar is iets zwaarder en dikker. Er zit een Retina-scherm in met een resolutie van 2048 x 1536 pixels, viermaal zoveel pixels als op het eerdere model. Ook vind je binnenin een A7-processor en een M7 co-processor, zoals ook al in de iPhone 5s waren geïntroduceerd. De goedkoopste iPad mini Retina gaat €389 kosten.

De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak

Zie voor meer informatie ons overzicht iPad kopen.

ipad-mini-retina-start-verkoop

Reacties: 43 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.