Any.do Mac icon

Taken-app Any.do krijgt Mac-versie

Taken-app Any.do is er nu ook voor de Mac. Deze nieuwe OS X-versie synchroniseert via je account, waardoor je overal bij je todo's kunt.

Any.do Mac iconDe bekende taken-app Any.do is er nu ook voor de Mac. In de OS X-versie heb je toegang tot alle herinneringen die je in de iOS-app hebt gemaakt, waardoor je makkelijk op meerdere apparaten kunt werken. Any.do laat je snel taken maken voor een specifieke dag, en sorteert ze chronologisch of op basis van lijsten.


Met de komst van een Mac-app, gaat Any.do nog meer de concurrentie aan met alternatieve todo-apps. Zo hebben Clear, Todoist en Wunderlist bijvoorbeeld allemaal ook een desktopversie. Deze toenemende concurrentie constateerden we ook al in oktober vorig jaar: toen werd het met Any.do mogelijk om samen te werken met andere gebruikers.

Any.do Mac

De Mac-versie van Any.do is net als de iOS-app gratis te downloaden. Je hebt dan 5GB aan opslagruimte voor bijlagen bij je taken. Met een premium-abonnement vervalt het opslaglimiet, mag je met meer mensen samenwerken en krijg je de keuze uit extra thema’s. Een abonnement kost €2,99 per maand.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
23 januari 2015 om 16:39
Onderwerp
Categorie
Apps
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.