Angry Birds Rio gratis en voorzien van nieuwe levels

Angry Birds Rio is na een laatste update gratis beschikbaar. De game heeft ook 26 nieuwe levels.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Angry Birds Rio introHet zijn drukke dagen bij Rovio. Na het pas uitgebrachte Angry Birds Go en de laatste update voor Angry Birds Star Wars, heeft de Finse studio ook nog eens een update uitgebracht voor Angry Birds Rio. Hierin zijn 26 nieuwe levels toegevoegd, waarvan 6 speciale bonuslevels zijn. Rovio kondigt in de update bovendien aan dat Angry Birds Rio voortaan een volledig gratis spel is. Het is alleen nog even de vraag of de game slechts tijdelijk gratis wordt aangeboden, of dat het prijskaartje permanent is verdwenen.

Het zou geen gekke zet zijn om Angry Birds Rio voortaan gratis aan te bieden in de App Store. De game heeft ook de nodige in-app aankopen waar Rovio alsnog geld mee kan verdienen die verder onveranderd zijn gebleven. Rovio bracht met Angry Birds Friends eerder al een gratis game met in-app aankopen uit.

Angry Birds Rio nieuwe levels

De Angry Birds-update voegt ook de roze vogel Stella toe, die in eerdere games van de serie al beschikbaar was. In bonuslevels kun je de Rocket Bird erbij pakken als het moeilijk wordt. Je kunt de gewone nieuwe levels gelijk spelen, maar voor de bonuslevels moet je een bepaald aantal sterren, veren of raketten verzamelen.

Downloaden: Angry Birds Rio (gratis, iPhone, iOS 4.3+)
Downloaden: Angry Birds Rio HD (gratis, iPad, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 8:46
Categorie Uncategorized
Onderwerpen angry birds, rovio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.