Amerikaanse vlag

Reacties voor: Amerikaanse overheid klaagt Apple aan wegens monopoliegedrag

Apple wordt in de Verenigde Staten aangeklaagd door het Ministerie van Justitie. Apple zou op 5 punten de antitrustregels hebben overtreden en concurrentie hebben bemoeilijkt.

Reacties: 3 reacties

  1. Van je eigen staat moet je het hebben. Apple kan het beste eens gaan praten in Den Haag naar de mogelijkheden. Dan kunnen ze dreigen hun hoofdkantoor naar Sassenheim te verplaatsen. Mooi centraal tussen de Apple stores in.

    Reageer op Edwin

  2. En hierna? De auto industrie? Elk merk werkt toch ook met eigen onderdelen omdat het anders niet past. Knutselaars even niet meegerekend, maar dat is hetzelfde als jailbreaken feitelijk.
    Dat ze eerst maar eens een fatsoenlijke kandidaat naar voren schuiven voor de verkiezingen.. 330 miljoen Amerikanen en dan zijn deze 2 het beste wat ze hebben??! Rare jongens, die Amerikanen..

    Reageer op Johan

  3. Kijk….. dat is goed nieuws. Hopelijk zetten ze er een keer goede aanklagers op.
    Goed ook dat dit niet onder Trump gebeurd, anders had de hele wereld dit als “Orange man bad” afgewimpeld.Net zoals bijvoorbeeld de muur die ooit met Clinton al begonnen was, of de druk op Tiktok die onder Trump begonnen was.
    Apple is inderdaad te ver gegaan en moet nu een keer op z’n plek gezet worden. Het hoeft niet kapot, maar open compatibiliteit zonder kunstmatige restricties is toch wel erg leuk.

    Reageer op freek

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.