Alleen maar roze iPhone-accessoires: The Pink iPhone

De nieuwe website The Pink iPhone gaat zich specialiseren in iPhone-accessoires die roze zijn. In de nieuwtjes richten ze zich specifiek op vrouwen, maar is die doelgroep niet veel te klein?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone Star CaseDe knalroze iPhone-case van Juicy Couture werd enthousiast ontvangen, als je de reacties bekijkt. Misschien is dat een teken dat het met de nieuwe website The Pink iPhone ook wel goedkomt. The Pink iPhone wil met roze accessoires een nieuwe doelgroep aanboren: vrouwen met een iPhone. Helaas valt het met de hoeveelheid roze accessoires voor de iPhone nog wat tegen: we zagen alleen een roze glitter-headset en de hiernaast afgebeelde roze iPhone-case met sterren op de website.

iLuv Pink HeadphonesLeuk idee, maar gezien het feit dat 95% van de huidige iPhone-bezitters van het mannelijk geslacht is en lang niet alle vrouwen van roze frutsels houden, kun je je afvragen of deze niche misschien toch niet een beetje téveel niche is. En bovendien: na de zoveelste roze accessoire gaat de kleur je ook wel een beetje tegenstaan.

The Pink iPhone riskeert met de website trouwens dezelfde dreigbrief die Engadget eergisteren van T-Mobile ontving: de kleur roze die ze gebruiken is wel erg T-Mobile-magenta.

Meer info: The Pink iPhone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juli 2008, 23:13
Categorie Accessoires
Onderwerpen accessoire, hoesje, roze, t-mobile, vrouwen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.