Uitgelicht
Bestel nu "Zo word je een iPhone Pro"met 5 euro korting
Toon of verberg de lijst met posts

AirStash maakt Wi-Fi geheugenkaartlezer voor iPhone en iPad

De AirStash is een apparaatje waarmee je draadloos gegevens kan delen via je iPhone of iPad. Dit werkt via een aangesloten computer of een SD/SDHC-geheugenkaartje.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

airstash topMensen die van aparte gadgets houden kunnen weer sparen voor een nieuw accessoire: de AirStash. We schreven in januari al over de AirStash, maar toen waren prijs en leverdatum nog niet bekend. Inmiddels kunnen geïnteresseerden hun bestelling plaatsen.
De AirStash is een geheugenkaartlezer die tevens dienstdoet als Wi-Fi-server. Het apparaatje heeft zelf geen interne opslagruimte, maar kan content streamen vanuit een aangesloten computer of een SD/SDHC-kaart.


Je steekt bijvoorbeeld je 32GB geheugenkaartje boordevol muziek in de AirStash en hebt behalve de standaard geheugenopslag van je iPhone nog eens 32GB extra muziek onder handbereik. Je kunt de AirStash ook gebruiken om bijvoorbeeld foto’s uit je camera draadloos naar de iPhone te streamen. Dat ziet er schematisch als volgt uit:

airstash camera

De AirStash heeft wel een eigen batterij, die tot 5 uur meegaat (bij afspelen van video). Om te voorkomen dat anderen je gegevensstroom ‘aftappen’ kun je het Wi-Fi-signaal beveiligen met WPA2. De AirStash gebruikt HTML5 voor de webinterface, zodat je via hedendaagse browsers zoals Safari en Chrome probleemloos kan streamen. Ook kun je diverse mediaformaten tussen apparaten uitwisselen, zonder dat je een geschikte app nodig hebt. AirStash zal ook compatibel zijn met de iPad, heeft de fabrikant beloofd. Zo’n apparaatje kost $99,99.

Meer info: AirStash

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 maart 2010 om 13:37
Categorie
Accessoires

Reacties: 25 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.