iPad-accessoires van Apple komen later dan gepland

Apple heeft vandaag de leverdatum van enkele iPad-accessoires naar achteren geschoven. De iPad Keyboard Dock en iPad USB Power Adapter zijn pas in mei leverbaar.

ipad toetsenbordApple heeft vandaag de leverdatum van enkele iPad-accessoires naar achteren geschoven. Accessoires die aanvankelijk in april geleverd zouden worden, komen nu pas in mei beschikbaar. Het geldt in ieder geval voor de iPad Keyboard Dock en de 10 Watt USB Power Adapter. Heb je bij de iPad een beschermhoes besteld, dan zul je het de eerste twee weken nog even zonder bescherming moeten doen, want Apple’s iPad Case komt pas half april. Wat je wel meteen bij de lancering van de iPad kunt krijgen zijn de dock (zonder toetsenbord) en een kabeltje om de iPad op je televisie, projector of VGA-scherm aan te sluiten (de iPad Dock Connector to VGA Adapter).

dock kabel

Wel meteen leverbaar: de iPad Dock en Dock Connector to VGA Adapter.

De iPad Camera Connection Kit is nog niet te bestellen, terwijl die aanvankelijk wel werd aangekondigd. Als je van plan was de iPad Keyboard Dock te bestellen is er nog een andere oplossing: het gewone aluminium Bluetooth-toetsenbordje van Apple zou ook moeten werken. Het enige wat je dan nog nodig hebt is de dock (of een ander steuntje).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 maart 2010, 20:23
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.