fotobewerking-adobe-photoshop-express

Adobe Photoshop Express werkt nu samen met WhatsApp

Adobe Photoshop Express heeft een update gekregen en kan voortaan foto's meteen doorsturen naar WhatsApp. Ook zijn betaalde functies tijdelijk gratis.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Adobe heeft een update uitgebracht voor de Photoshop Express-app voor iOS. Het is nu mogelijk om plaatjes die je hebt gemaakt meteen te delen met WhatsApp-vrienden. Ook zijn een aantal betaalde functies tijdelijk gratis geworden. Het gaat daarbij om Reduce Noise, Premium Looks en Custom Looks.


fotobewerking-adobe-photoshop-express

Er zit ook een nieuwe functie My Looks in, waarmee je je favoriete bewerkingen kunt opslaan als Custos Looks. Je kunt er zoveel maken als je zelf wilt. Ook kun je nu vanuit je Adobe Creative Cloud-account toegang krijgen tot fotobestanden die je hebt opgeslagen. Er zijn ook wat bugs gefixt en de ondersteuning van iOS 8 is verbeterd.

Adobe Photoshop Express is een fotobewerkingsapp voor iPhone en iPad. De app is gratis, maar je hebt niet alle functies meteen tot je beschikking. Voor bepaalde onderdelen moet je een in-app aankoop doen. Wil je bijvoorbeeld ruis onderdrukken, dan kun je daarvoor het Noise Reduction Pack aanschaffen. Wat foto’s betreft worden JPG en PNG ondersteund, maar ook diverse RAW-formaten. Het wordt daarmee dus mogelijk om foto’s die je met een professionele camera hebt gemaakt, via een kabeltje of kaartlezer naar de iPad te sturen, waar je ze verder kunt bewerken. Met simpele functies als crop, rechtzetten en roteren kun je meteen aan de slag. Ook kun je met Auto-Fix snel een foto bijwerken, maar je kunt ook ervoor kiezen om met schuifknoppen contast, belichting, schaduwen, temperatuur en dergelijke handmatig aan te passen.

Zoek je een alternatief voor de Photoshop-app omdat je al die aankopen vervelend vindt, dan kun je ook eens kijken naar de (betaalde) app Pixelmator, die we een paar dagen geleden hebben gereviewd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 oktober 2019 om 12:14
Onderwerpen
,
Categorie
Apps
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.