Acompli e-mail en agenda-app ondersteunt Hotmail en Outlook

Mail- en agenda-app Acompli ondersteunt naast Gmail nu ook Windows Live, Hotmail en Outlook. De interface werd ook bijgeschaafd.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Acompli iPhone mail agenda contacten bijlagesDe populaire mailapp Mailbox blijft maar wachten met ondersteuning voor Hotmail, Live en Outlook.com. Gelukkig zijn er ook spelers in de markt die het sneller doen. De slimme mailapp Acompli introduceert de ondersteuning nu al, een kleine maand na de release van de app. De applicatie die e-mail, agenda, bestanden en contacten combineert, voerde ook uiterlijke wijzigingen door.

De blauwtinten in de applicatie zijn vervangen voor nog meer wit en elke ronding die nog in een knop in de app voorkwam, is vervangen door een hoek. Acompli zegt dat de app ook beter omgaat met de grootte van lettertypes en het renderen van opgemaakte HTML-mails. De inbox scrollt ook soepeler, maar daardoor wordt wel duidelijk dat afbeeldingen van de afzenders welkom zijn om onderscheid te kunnen maken in je inbox.

Acompli mails swipen Acompli handelingen e-mails

Bij de release schreven we al een uitgebreide review van Acompli. We zijn te spreken over de snelle pushberichten die de app verstuurt bij nieuwe e-mails en de vernuftige integratie van agenda-afspraken bij je e-mail. De applicatie combineert mails en agenda (in het geval van Hotmail, Live en Outlook.com is dat de gratis Microsoft-agenda) handig en laat je afspraken vanuit mails meteen in je agenda zetten, maar ook eenvoudig afspraken plannen vanuit een e-mail. Integratie met de agenda die standaard in iOS zit, is de volgende logische stap.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 8:54
Categorie Apps
Onderwerpen acompli, activity, e-mail, outlook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.