Acht ongelooflijke iPhone-verhalen

De iPhone heeft regelmatig de hoofdrol gespeeld in ongelooflijke iPhone-verhalen: het meisje dat een telefoonrekening van 300 pagina's kreeg of de man die een duimoperatie overwoog, zijn verhalen die iedereen zich nog wel kan herinneren.

iphone amazingDe iPhone is regelmatig in het nieuws geweest met ongelooflijke verhalen. Recent waren er nog twee gevallen: een man die dankzij de iPhone wist te overleven in Haïti en (iets minder spectaculair) en een Brits echtpaar dat zwanger werd dankzij een iPhone-applicatie. De website Oddee heeft een overzicht gemaakt van 8 opvallende verhalen uit de iPhone-historie.

Zo was er een Australische zakenman die een iPhone van 1,92 miljoen pond kocht, het meisje dat een telefoonrekening van 300 pagina’s kreeg en de man die een duimoperatie onderging om het iPhone-toetsenbord beter te gebruiken. Dat laatste verhaal bleek bij nader inzien een hoax. De man die als eerste gewond raakte door zijn iPhone en het orkest dat muziekinstrumenten verwisselde voor iPhones staan ook in het lijstje.

Toch ontbreken er nog wel wat opmerkelijke iPhone-verhalen in het lijstje, zoals de Nederlandse iPhone die in brand vloog op een autostoel of de man die ontevreden was over zijn iPhone en er kogels doorheen joeg. Wie weet nog meer ongelooflijke iPhone-verhalen die de geschiedenisboekjes in kunnen?

Via: Oddee
Tipgever: Gertjan

Extra linkjes toegevoegd naar Haiti en Brits echtpaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 februari 2010, 13:10
Categorie Achtergrond
Onderwerp opmerkelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.