Accessoire: vervangende achterklep voor de iPhone

Achterklep van de iPhone kapot? Voor $47 koop je in China een vervanger - niet eens het origineel, al zit er wel een Apple-logo in.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Het scherm van de iPhone is krasbestendig, maar de achterkant vertoont als snel de eerste krasjes. Zeker als je de iPhone een paar keer hebt laten vallen, zijn de sporen daarvan duidelijk te zien. Gelukkig heeft het Chinese bedrijf CNN.cn een vervangende achterklep in de aanbieding.


Je zou toch denken: er moet in China een fabricagebedrijf staan dat de originele achterklep voor de iPhone maakt en dagelijks gigantische hoeveelheden achterkleppen aflevert bij de fabriek waar ze de iPhone assembleren. Als Apple nu eens één vrachtauto-lading bij de Apple Store zou afleveren, zodat onfortuinlijke iPhone-bezitters die hun telefoon hebben laten vallen een vervanging kunnen kopen? In de totale kosten van de iPhone neemt de achterklep maar een klein deel in beslag; zo’n klepje zal niet veel meer dan $3 kosten.

Maar nee… we zijn aangewezen op een bedrijf in China dat de geanodiseerde achterklep voor de iPhone voor $46,99 per stuk verkoopt. Je krijgt dan niet eens het origineel met Apple-logo van chroom, maar een grijze variant waar het Apple-logo uitgestanst is. Makkelijk omwisselen zit er niet in; omdat de achterklep van de iPhone niet bedoeld is om los te halen kost het wat moeite om het zonder verdere schade te doen.

Informatie

Laatst bijgewerkt
23 oktober 2012 om 17:08
Onderwerp
Categorie
Accessoires

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.