Vaja iVolution

Accessoire: Vaja iVolution voor de iPhone

De Vaja iVolution is een iPhone-case die op maat wordt gemaakt. Je kunt zelf de kleur en personalisatie kiezen. De lederen case kost $80.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Vaja iVolutionVaja is bij bezitters van handhelds en mobiele telefoons een bekend merk. Het Argentijnse merk maakt hoesjes op maat in elke gewenste kleurcombinatie en van een goede kwaliteit leer. Die kwaliteit heeft ook bij de Vaja iVolution voor de iPhone weer een flink prijskaartje: $80 per stuk.

De Vaja iVolution is een halfopen case, waarbij je de kleur van de voor- en achterzijde zelf mag kiezen. Je hebt de keuze uit 39 verschillende kleuren. Daarnaast kun je bij de bestelling aangeven of je een broekriemclip (Ultra Clip) meegeleverd wilt krijgen voor $4 extra. Tekst en grafische afbeeldingen zijn eveneens mogelijk. Echt maatwerk dus, waardoor de prijs van $80 nog wel valt goed te praten.

In de Vaja iVolution blijft het scherm onbedekt. De case beschermt rondom tegen stoten en krassen. Het maken van de case kost 10 dagen, plus de tijd die nodig is om je pakje vanuit Argentinië te verschepen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 januari 2013, 21:53
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.