Absinthe 2.0.4 maakt untethered jailbreak op iPad2,4 mogelijk (jailbreak)

Een update voor de jailbreaktool Absinthe zorgt ervoor dat de iPad2,4 voortaan ook gejailbreakt kan worden. De iPad2,4 is de goedkopere, zuinigere iPad die sinds de verschijning van de iPad 3 wordt verkocht.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

AbsintheEen update voor de jailbreaktool Absinthe zorgt ervoor dat ook de iPad2,4 voortaan gejailbreakt kan worden. Dit is de nieuwe revisie van de iPad 2, die dankzij een iets andere processor ook zuiniger is. Dankzij de update ondersteunt de jailbreaktool voortaan alle iPads die ooit zijn verschenen.

De iPad2,4 was het enige model dat niet door Absinthe werd ondersteund, omdat het Chronic Dev Team deze iPad niet in handen had. Deze nieuwere iPad wordt sinds de introductie van de nieuwe iPad verkocht voor een lager bedrag. Heb je een iPad2,4, dan gaf Absinthe tot voor kort een melding dat je geen jailbreak kunt uitvoeren. Versie 2.0.4 van de tool maakt dit wel mogelijk.

Absinthe is een tool waarmee je een untethered jailbreak kunt uitvoeren op je iPad, iPhone of iPod touch met iOS 5.1.1. De jailbreak werd afgelopen week uitgebracht op de Hack in the Box-conferentie in Amsterdam.

In het volgende artikel op iPhoneclub lees je hoe je Absinthe gebruikt om een jailbreak uit te voeren: Handleiding: jailbreak iOS 5.1.1 met Absinthe 2.0.1 voor iPhone, iPod touch en iPad (jailbreak)

De nieuwe versie van Absinthe is te downloaden op de website van het Chronic Dev Team.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 mei 2012, 13:37
Categorie Jailbreak
Onderwerpen absinthe, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.