Philips onthult alvast twee iPhone-docks voor de CES

Vooruitlopend op de electronicabeurs CES heeft Philips alvast wat producten onthuld, waaronder een staande klokradio en de iBoom-dock, beide met iPhone-ondersteuning.

philips dc350De CES is pas volgende maand, maar Philips probeert alvast de stroom aan persberichten en nieuwe producten voor te zijn door nu alvast alles prijs te geven. Ze gaan een nieuwe generatie iPhone- en iPod-docks uitbrengen, zoals het Docking Entertainment System DC350: geen biertap, maar een staande klokradio waarmee je muziek van de iPhone en iPod touch kunt afspelen. Je kunt ook via Bluetooth handenvrij bellen via de dock. Qua muziek stelt het niet veel voor: slechts 6 Watt voor de speakers. De Philips DC350 is vanaf januari verkrijgbaar voor ongeveer $150.

Er komt ook een nieuwe versie van de DLO iBoom – zoals veel mensen wel weten is DLO en dochtermerk van Philips. Die heeft als bijzonderheid ondersteuning voor de iPhone. Het speakersysteem zelf is vrijwel ongewijzigd gebleven. De DLO iBoom is voor $200 te koop.

Er komen verder twee nieuwe Streamium-netwerkradio’s: de NP2500 en NP2900, beide met grote lcd-schermen. Daarnaast gaat Philips de Multimedia Speakers 2.1 SPA5300 uitbrengen: een design-speaker voor de computer.

dlo iboom

Via: Wired

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 december 2008, 20:00
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.