Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

1DAYFLY gaat actie met iPhone 3G organiseren

1DAYFLY gaat een koopactie organiseren rond de iPhone 3G. De komende dagen zal de actie plaatsvinden, maar andere aanbieders zitten intussen ook niet stil.

1dayflyDe website 1DAYFLY, waar je dagelijks om 12:00 uur terecht kunt voor een tijdelijke aanbieding, gaat binnenkort een actie met de iPhone 3G organiseren. Klanten van 1DAYFLY kregen een e-mailbericht toegestuurd waarin de actie wordt aangekondigd. De exacte datum is niet bekend. Een mooie publiciteitsstunt om bezoekers dagelijks naar de website te lokken, maar ach… als ze een echte dumpprijs weten te regelen hoor je ons niet klagen. Maar andere aanbieders zitten intussen ook niet stil.


In dagblad De Pers zag tipgever Barry vandaag een advertentie voor een gratis simlockvrije 8GB iPhone 3G in combinatie met een 240 minuten-abonnement. Het ging in dit geval om een aanbieding van Bestelmaar.nl. Het is duidelijk: het is hoog tijd om ons overzicht van iPhone-prijzen en -aanbiedingen weer eens bij te werken. Meteen vanmiddag kun je de update verwachten.

Tipgevers: Robert, Barry en Onno

Informatie

Laatst bijgewerkt
11 november 2008 om 14:23
Categorie
Providers

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.