Zin in Goud: Nederlandse Olympische Spelen-app voor de iPad

De Nederlandse Olympische Spelen-app Zin in Goud is na een update behalve op de iPhone ook op de iPad verkrijgbaar. Je leest het uitgebreide programma van Londen 2012 en ontvangt pushberichten bij uitslagen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Zin in Goud iPad headerZin in Goud is de applicatie voor de Olympische Spelen afkomstig van de Rabobank. Tot voorheen bevatte de app alleen tweets en foto’s van de sporters die de bank heeft verzameld om verslag te doen van de voorbereiding, maar nu is de app ook voorzien van een programma van het sportevenement in Londen en kan je pushberichten ontvangen voor wedstrijduitslagen. Daarnaast is de van oorsprong iPhone-app met ingang van deze update geoptimaliseerd voor de iPad.


Zin in Goud overzicht van dataJe komt de app meteen binnen in de agenda, en daarmee zie je in één overzicht op welke datum welke sporten worden afgewerkt en hoeveel wedstrijden dan op dat gebied plaatsvinden. Met het keuzemenu voor de sporten links in beeld, ga je naar een uitgebreide agenda van een sport. Je ziet dan bovenin de data die je kan selecteren, met daaronder de sportwedstrijden uitgelicht. Met een filter linksboven kan je aangeven of je de mannen of vrouwenwedstrijden wil zien, of allebei.

De functie voor het verzenden van pushberichten bij uitslagen denkt met je mee. Je kan zelf een selectie van sporten maken waarvan je berichten wilt ontvangen, en verder kan je aangeven of je pushberichten wil bij alle uitslagen of alleen Nederlanders, en alle resultaten of alleen medailles. Je hebt er dus een uitgebreide keuze in, al kan je hier geen onderscheid maken tussen mannen en vrouwen.

Behalve het meekrijgen van uitslagen en het zien van het programma van de sporten en de tweets van de sporters, kan je in Zin in Goud ook video’s in aanloop van het sportevenement zien dat op 27 juli begint in Londen. Op dit moment tref je daar enkel nog drie video’s over Anky van Grunsven.

Downloaden: Zin in Goud (gratis, ook geschikt voor iPhone)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.