Wunderlist 2 geoptimaliseerd voor iPad

Takenlijst Wunderlist 2 is na een update geoptimaliseerd voor de iPad. Hiermee is de app universeel. Ook kun je nu lijsten via e-mail delen.

Wunderlist 2Wunderlist kreeg afgelopen jaar een flinke 2.0-update en nu is de vernieuwde taken-app ook geoptimaliseerd voor de iPad. Update 2.0.5 maakt de app universeel en brengt hiervoor een ietwat strakkere interface met zich mee. Een eerdere versie van Wunderlist was ook op de iPad verkrijgbaar, maar deze is inmiddels niet meer in de App Store te vinden. De nieuwe, universele versie moet dit gat voortaan vullen.

In ‘Activity Center’ kun je in Wunderlist zien wat voor wijzigingen er precies in lijsten zijn gemaakt. Heeft iemand met wie je een lijst deelt iets toegevoegd of ben je uitgenodigd voor andermans lijst, dan zal je dit hier terugvinden. Qua ontwerp doet de iPad-versie van Wunderlist 2 erg denken aan het inmiddels verdwenen Wunderlist HD. Aan de linkerzijde van het scherm zie je alle lijsten die je beheert, met rechts de taken in de geselecteerde lijst.

De update zorgt er ook voor dat je voortaan takenlijsten via e-mail naar anderen kunt sturen. Volgens ontwikkelaar 6Wunderkinder is de synchronisatiefunctie na de update ook stabieler

Wunderlist is een todo-applicatie waarin je lijstjes kunt bijhouden. Deze lijstjes kun je voor jezelf houden, maar het is ook mogelijk om ze met vrienden en familie te delen. Zo kun je bijvoorbeeld een boodschappenlijstje beheren waar de hele familie invloed op heeft.

Downloaden: Wunderlist (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 februari 2013, 9:43
Categorie Productiviteit
Onderwerp wunderlist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.