Ontwikkeling Infinity Blade Dungeons volledig gestaakt

De ontwikkeling van Infinity Blade Dungeons is volledig stopgezet. Dit heeft Chair Entertainment bekendgemaakt. De ontwikkeling was al eerder tijdelijk gestaakt.

Infinity Blade DungeonsDe ontwikkeling van het iPad-exclusieve spel Infinity Blade Dungeons is compleet gestaakt. Dit heeft gamestudio Chair Entertainment, verantwoordelijk voor de Infinity Blade-serie, bekendgemaakt. Dat het niet goed ging met de game wisten we al. In februari sloot Epic Games de deuren van Impossible Studios, de ontwikkelaar die Infinity Blade Dungeons op zich had genomen. De game werd toen tijdelijk stopgezet, zodat er gekeken kon worden wat er mee ging gebeuren.

Infinity Blade Dungeons werd door Apple afgelopen jaar gebruikt om de grafische capaciteit van de iPad derde generatie te tonen. Sindsdien werd er halsreikend naar het spel door veel gamers uitgekeken. Dit is volgens Chair Entertainment verder niet het einde van de Infinity Blade-gamereeks. Er staan meer games, boeken en wellicht ook andere Infinity Blade-producten gepland. Deze nieuwe games zijn nog niet aangekondigd. Wel kun je Infinity Blade II op het moment tijdelijk gratis downloaden.

Eerder bleek dat Infinity Blade een grote gameserie is. Volgens moederbedrijf Epic Games is Infinity Blade winstgevender dan de populaire serie Gears of War. Dat maakt Infinity Blade gelijk de meest lucratieve game die ze in handen hebben.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juli 2013, 7:53
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.