Webcam-applicatie iCam krijgt push notificaties

iCam heeft ondersteuning voor push notificaties: als er beweging via een aangesloten webcam gedetecteerd wordt. Helaas zit er wel een vertraging in, zodat je de applicatie niet kunt gebruiken om inbrekers te betrappen.

icamDe webcamsoftware iCam voor de iPhone heeft een nieuwe functie erbij gekregen: voor een eenmalig bedrag van €0,79 krijg je de mogelijkheid om push notificaties te ontvangen. Je ontvangt het berichtje wanneer de iPhone-camera een beweging heeft gedetecteerd. Helaas heeft de dief op dat moment alle tijd om er met je laptop en de rest van de inboedel vandoor te gaan.


Tipgever Wouter probeerde de push-functie namelijk uit en ontdekte dat er een vertraging van ongeveer 5 minuten zit tussen de bewegingsdetectie en het ontvangen van het push-bericht. Voor het betrappen van inbrekers is iCam dus nog lang niet geschikt. iCam is een applicatie die samenwerkt met software op de desktop, iCamSource. Het kan streaming live beelden (en audio) verzenden van maximaal vier webcams, waarbij je op je iPhone alle gebeurtenissen kan volgen. Je kunt op elk van de vier thumbnail tikken om in te zoomen.

Downloaden: iCam (€3,99 + €0,79 voor push notificaties)

Tipgever: Wouter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.