Weather Pro voor iPhone momenteel voor half geld

Weather Pro is tijdelijk afgeprijsd met 50%. Deze app vernieuwt de weersinformatie met tussenpozen van 3 uur. Ook krijg je windrichting en -snelheid in beeld.

weather pro grafiekDe weerapplicatie Weather Pro is momenteel met 50 procent korting te krijgen. Vergeleken met de standaard meegeleverde weerapplicatie levert Weather Pro een hoop extra functies. Zo krijg je niet alleen de temperatuur, maar ook de gevoelstemperatuur, de zonneduur en satellietbeelden te zien. Normaal kost deze app €2,99. De korting geldt maar voor korte tijd. Weather Pro toont de vooruitzichten in intervallen van 3 uur. Weerrapportages kun je te zien krijgen voor meer dan 2 miljoen locaties wereldwijd. Natuurlijk kun je kiezen of je graden Celsius of Fahrenheit wilt zien. Bij het bekijken van windrichting en -snelheid kun je eveneens je favoriete eenheden kiezen. De weersvoorspelling als grafiek te bekijken, maar je kunt deze ook laten voorlezen.

De app is verkrijgbaar in 10 Europese talen, bevat geen advertenties en wordt ontwikkeld door Europa’s grootste onafhankelijkelijke weerbedrijf. Vanuit de app kun je een in app-upgrade kopen met daarin skiweer, 14 dagen vooruit voorspellen, elk uur bijgewerkte info, meer radarbeelden die ook regen en sneeuw tonen en windcondities.

Downloaden: Weather Pro (€1,59)
Ook verkrijgbaar (maar niet afgeprijsd): Weather Pro for iPad (€3,99)

weather pro

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 maart 2011, 22:38
Categorie Het weer
Onderwerp weerbericht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.