Walk Up! wekkerapp voor iPhone maakt je gillend wakker

Walk Up! is een nieuwe wekkerapp voor de iPhone, die je wakkermaakt met het geluid van een gillende man of vrouw. Daarna moet je gaan lopen met de iPhone.

walk-up-wekker-appMet een gewone wekker maak je geen indruk meer in de App Store. De app moet iets aparts hebben. Walk Up! heeft een leuke gimmick gevonden: om de wekker te stoppen moet je je bed uit en een stuk gaan lopen. Je kunt in de Walk Up!-app kiezen uit verschillende geluiden, waaronder een gillende man of vrouw, een brandalarm, gebeuk op de deur of geweerschoten. De gillende mensen krijg je gratis, voor de extra alarmgeluiden moet je €0,89 betalen via een in-app aankoop. Het is een beetje extreem, maar je kiest er zelf voor. En zodra het alarm afgaat moet je ook nog gaan lopen.


Daar ontleent de app ook z’n naam aan: de bewegingssensor in de iPhone kijkt of je voldoende stappen hebt gelopen en schakelt dan pas het alarm uit. Nog een ander gemeen trucje: zodra het alarm in ingesteld kun je het niet meer wijzigen. De enige optie die je hebt is het alarm uitzetten en weer opnieuw instellen, maar daar heb je in een dronkenbui waarschijnlijk de tegenwoordigheid van geest niet voor. Walk Up! is vooral een aanrader voor mensen die graag ruw uit hun slaap willen worden gewekt. Wie rustig wil wakker worden kan beter de onlangs besproken app Visualarm gebruiken.

Downloaden: Walk Up! (€0,89, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juli 2013, 20:30
Categorie Diensten
Onderwerp wekker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.