Voice Brief voor iPhone leest informatie van internet voor

Voice Brief is een nieuwe app waarmee je je Gmail, rss-feeds, weerbericht, Facebook-updates en Twitter-berichten kunt laten voorlezen.

voice briefBen je iemand die informatie van internet meestal in het Engels consumeert, dan is Voice Brief een handige app. De app is maar een paar uur gratis te krijgen, dus wacht niet te lang. Het idee achter Voice Brief is dat het informatie uit meerdere bronnen verzamelt en daarna hardop aan je voorleest. Denk bij bronnen aan Facebook-statusupdates, Twitter- en Gmail-berichten, RSS-nieuwsartikelen, weersinformatie en aandelenkoersen.

De text to speech van deze app klinkt wat minder robotachtig dan gebruikelijk, waarbij je keuze hebt uit vier stemmen. Mede door de hoge kwaliteit van de audio is de app nogal aan de forse kant: een download van 235 MB. Je kunt de app bijvoorbeeld gebruiken om in de auto up-to-date te blijven over de aandelenkoersen en de updates van sociale netwerken. De stem past zich aan het type content aan: zo worden nieuwsberichten voorgelezen door een stem, die klinkt als een verslaggver.

voice brief iphoneJe kunt Voice Brief ook via je Bluetooth headset beluisteren. Het handige is dat je niet meerdere apps hoeft te openen, want Voice Brief zorgt zelf dat alle informatie bij elkaar wordt gesprokkeld. Je speelt de informatie af zoals je muziekcollectie: druk op de Play-knop en de app begint voor te lezen. Met de knoppen vooruit en achteruit kun je een item verder skippen of een stap teruggaan. De app is ook offline te gebruiken.

De app is gratis tot 17:00 uur Pacific Time, dus 2:00 uur vannacht.

Downloaden: Voice Brief (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 maart 2011, 22:56
Categorie Productiviteit
Onderwerp spraak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.