Instagallery: bekijk Instagram-foto’s op de iPad

In de nieuwe app Instagallery kun je foto's van Instagram op de iPad bekijken. De app werkt alleen in staande weergave (portretstand).

instagalleryMet de nieuwe app Instagallery kun je foto’s van de populaire fotodienst Instagram op de iPad bekijken. Je kunt niet alleen je eigen Instagram-foto’s nog eens terugzien, maar krijgt ook te zien wat anderen hebben gefotografeerd. Dat de foto’s getoond kunnen worden is te danken aan de Instagram API (application programming interface) waardoor andere apps content van Instagram kunnen inlezen. Een paar dagen geleden schreven we over FlipBoard, waarmee je ook foto’s van Instagram kunt laden. Een iPad-versie van Instagram is er nog niet, maar zou logisch zijn nu de iPad ook beschikt over een camera.

Instagallery is gemaakt door InfinitApps en kost €1,59. Je kunt via de app behalve foto’s van jezelf en vrienden ook populaire foto’s zien uit het sociale netwerk van Instagram. Elke foto wordt weergegeven op een neutrale, verwisselbare achtergrond. Je kunt inzoomen op foto’s van dezelfde persoon, foto’s die op dezelfde lokatie zijn gemaakt of foto’s die allemaal dezelfde tag hebben. Je kunt Instagallery bijvoorbeeld als digitaal fotolijstje gebruiken, maar alleen in staande weergave (portret).

Downloaden: Instagallery for iPad (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 maart 2011, 22:39
Categorie Fotografie en video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.