Voetbalsimulatie op je iPhone: Soccer Manager 1.0

Soccer Manager is een nieuwe simulatiegame, waarbij je leert wat er als voetbalmanager bij komt kijken om een club naar de top te brengen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

soccer managerVanavond zullen een hoop mensen voor de buis zitten om het feest van AZ mee te beleven. Met op schoot natuurlijk de iPhone, waarop de nieuwe applicatie Soccer Manager 1.0 is geïnstalleerd om het allemaal nog eens na te spelen. Soccer Manager is niet een informatieve applicatie met de stand in de Europese leagues, maar een simulatiegame waarbij je je eigen voetbalteam gaat managen. De game is recent in de App Store verschenen en bevat de twee hoogste divisies van zes Europese landen, waaronder Nederland. Je begint met het kiezen van een team, koopt en verkoopt spelers, onderhandelt over contracten en zorgt dat je met de voorzitter van de club op één lijn komt over de aanpak.

Om je prijzenkast te vullen kun je meedoen aan Europese competities. Je prestaties blijven staan, ook als je van baan wisselt. Net als een echte voetbalmanager krijg je te maken met blessures, schorsingen, transfers en de financiële kant van de zaak. Je kunt je positie verbeteren door op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Bijna net echt, maar dan in een competitie die je helemaal zelf naar ja hand kunt zetten. In een tip op Twitter zegt de ontwikkelaar dat FC Barcelona statistisch gezien het beste presteert en de Nederlandse club Telstar het slechtst.

Meer info: Fizz Software
Installeren: Soccer Manager 1.0 (€3,99)
soccer manager

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:37
Categorieën Games, Sport
Onderwerp voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.