Voetbal International: blessures, transfers per club en Gillette Pro Klassement

De Voetbal International-app voor de iPhone en iPod touch is bijgewerkt naar versie 5.1, die nieuwe functies voor Pro-gebruikers toevoegt. Die kunnen nu ook clubtransfers, spelersblessures en het Gillette Pro Klassement bekijken.

Voetbal International 2012-2013 iPhone-appDe iPhone-applicatie van Voetbal International heeft een update gekregen die betalende gebruikers voorziet van extra voordelen. Gebruikers die 2,99 euro voor het aankomende seizoen neerleggen om pushberichten gedurende het gehele voetbaljaar te ontvangen, krijgen nu ook inzicht in transfers per club en de gemiddelde spelerswaardering in het Gillette Pro Klassement dat VI bijhoudt. Daarnaast zie je voortaan in de spelersselectie welke voetballers geblesseerd zijn.

Voetbal International nieuwsJe vindt alle drie de onderdelen op clubniveau, die je kan benaderen door clubs toe te voegen aan de clubsectie in het hoofdmenu aan de linkerkant. Betalende gebruikers hadden vóór versie 5.1 ook al toegang tot het laatste nieuws per club, de selectie, het wedstrijdschema en overige informatie. Daaronder vind je nu de clubtransfers, competitiestand, het Gillette-klassement, de topscorers, gele kaarten en rode kaarten.

Behalve de inhoudelijke toevoegingen, is er ook een welkome technische verbetering toegevoegd aan de VI-app. Voortaan openen pushberichten met nieuws of wedstrijdontwikkelingen – allebei alleen weggelegd voor Pro-gebruikers – direct het scherm in de app dat erbij hoort. Zo hoef je voortaan niet vanuit het nieuwsoverzicht nog helemaal naar de wedstrijd waarin net een rode kaart is gevallen te navigeren.

Net als bij voorgaande updates, adviseert Voetbal International ook nu dat je de app niet updatet, maar het liefst opnieuw installeert. Dat kan betekenen dat je een paar instellingen opnieuw moet doorgeven, zoals het invoeren van de teams die je wilt volgen.

Downloaden: Voetbal International (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 augustus 2012, 8:02
Categorieën Nederlandse apps, Sport
Onderwerpen voetbal, voetbal international

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.