Vliegtuigjes vouwen met de Nederlandse app Vliegtuigjes

Met de Nederlandse app Vliegtuigjes leer je door middel van video's papieren vliegtuigjes vouwen. De app bevat een lijst met 30 vliegtuigjes die je kunt namaken. Dezelfde ontwikkelaar heeft apps over vouwen, knopen en rijgen.

Vliegtuigjes app icoonVliegtuigjes is een nieuwe applicatie van de Nederlandse ontwikkelaar Edio. De applicatie bestaat uit een lange lijst met vouwinstructies voor het maken van een papieren vliegtuigje, van de Aalscholver tot de Zwaluw. In totaal staan er bijna 30 vliegtuigjes in de lijst. Druk je op een van de items, dan verschijnt er een video, waarin het vliegtuig langzaam gevouwen wordt. De video’s zijn echter niet voorzien van geluid en er zijn geen getekende instructies. Jammer, want op deze manier moet je de video pauzeren bij iedere vouw die je maakt.

Ook had je met stapsgewijze tekeningen, zoals bijvoorbeeld op VliegtuigjeVouwen.nl gedaan is, meer tijd gehad en kun je nauwkeuriger te werk gaan. Desalniettemin kun je ook met deze instructievideo’s prima vliegers vouwen en vooral een hoop nieuwe vliegers ontdekken. Edio heeft nog meer vergelijkbare apps waar je creatieve dingen mee kunt maken, zoals Vouwen (€1,59), Knopen (€1,59) en Rijgen (€0,79).

Downloaden: Vliegtuigjes (gratis tot 15 juli, daarna €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juni 2011, 9:02
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerp vliegtuig

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.