Vivid Wallpaper: strakke iPhone-achtergrond maken vandaag gratis

De iPhone-app Vivid Wallpaper is tijdelijk gratis te downloaden en zorgt ervoor dat je honderden frisse en leuke wallpapers en achtergronden kan maken met kleuren, structuren en lijnen tussen de apps op je beginscherm of homescreen.

Vivid Wallpaper achtergrond makenJaja, zo’n waterval met een gloomy effectje er overheen is best mooi om te zien, maar als achtergrond van je iPhone wel erg druk. En die achtergrond waarop het lijkt alsof elke app in een boekenkast staat is absoluut geinig, maar waar stond die ene app ook alweer? Er zijn eigenlijk niet gek veel iPhone-apps die achtergronden presenteren die net zo stijlvol zijn als de iPhone en iPod touch zelf. Maar met Vivid Wallpapers kan je vermoedelijk wel uit de voeten. In de applicatie bepaal je de kleurenvariaties op de achtergrond, de horizontale scheidingslijn tussen apps en structuren in die lijnen op de achtergrond.

Vivid Wallpapers is zo opgemaakt dat je meteen ziet hoe het resultaat er op het beginscherm van de iPhone zal uitzien. Alle kleurenvarianten staan bovenin het scherm als ware apps, en met knoppen onderin kan je van links naar rechts de lijn aanpassen, de achtergrondstructuur bepalen en het resultaat opslaan in je iPhone-fotoalbum.

Vivid Wallpaper vandaag gratis structuur lijn kiezenMet name de structuuropties zorgen ervoor dat er ontiegelijk veel soorten wallpapers te maken zijn met de tijdelijk gratis app. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit 16 soorten vormen van de scheidingslijnen tussen apps, en per scheidingslijn kan je ook nog eens op 15 manieren structuur aanbrengen. Een fijn puntje? Kruisjes? Blokjes? Grove blokjes? Je kan de lijnen (en achtergronden) van allerlei structuren voorzien, en dan heb je aansluitend ook nog een knop om een schaduw aan te zetten of een glossy-effectje aan te brengen, wat de lijn vaak wat lichter van kleur maakt. Heb je liever geen scheidingslijnen? Dan druk je op Hidden en kies je in de app gewoon een achtergrondkleur en -structuur die je het best bevallen.

Je kan lijnen helaas niet onafhankelijk van de achtergrond een eigen kleur geven: je kiest echt uit kleurenpakketten. Ontwikkelaar Blank belooft dat er in de toekomst nog meer kleurenvariaties in de app komen.

Downloaden: Vivid Wallpaper (vandaag gratis, was €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2012, 16:25
Categorie Lifestyle
Onderwerpen achtergronden, wallpaper

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.