VI 11/12 krijgt update: delen en meer video’s

VI 11/12 voor de iPhone en iPod touch is vernieuwd. In de iPhone-applicatie kan je nu ook samenvattingen kijken van Sport 1 en zijn meer fragmenten te vinden van het televisieprogramma Voetbal International met Johan Derksen.

De officiële applicatie van Voetbal International, VI 11/12 heeft een update gekregen die de app voorziet van meer media. Onder het tabblad Meer zijn er nu meer video’s te zien en audiofragmenten te beluisteren. Tot de media in de applicatie behoren samenvattingen van Sport 1, fragmenten van het televisieprogramma met Johan Derksen en Wilfred Genee en videopraatjes van de ‘clubwatchers’ van VI. Ook nieuw is dat artikelen gedeeld kunnen worden via de bekende manieren. Er is integratie voor Twitter, Facebook en ouderwets via e-mail.

VI 11/12 is een uitgebreide voetbal-app waarin je moet bijbetalen voor overzichten van de laatste transfers en voor pushberichten tijdens wedstrijden. In de applicatie kan je wel fragmenten van de afleveringen van het televisieprogramma van Voetbal International bekijken, maar niet de samenvattingen.

Downloaden: VI 11/12 (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 december 2011, 13:37
Categorieën Nederlandse apps, Sport
Onderwerpen voetbal, voetbal international

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.