Veronica Magazine voor iPad krijgt EK Voetbaloverzicht

Veronica Magazine TV-app heeft een update gekregen en is nu in portretweergave te gebruiken. Ook is er een EK Voetbaloverzicht toegevoegd en kun je twitteren vanuit de app. De zendervolgorde bepaal je zelf.

veronica magazineDe tv-gids van Veronica Magazine heeft een update gekregen met enkele nieuwe functies. Zo zit er nu een EK Voetbaloverzicht in en allerlei verbeteringen op basis van gebruikersfeedback. Een sterk punt van de Veronica Magazine-app zijn de sociale functies: je ziet meteen wat anderen over een bepaald tv-programma te zeggen hebben op Twitter. Nieuw is dat je nu meteen vanuit de app kan meetwitteren.

Ook nieuw is een lijst met je favoriete tv-programma’s en een top 10 van je Facebook-vrienden. Handig is dat de tv-gids nu ook in portretweergave te bekijken is, terwijl je voorheen vastzat aan weergave in landscape-formaat. Bij het bekijken van video’s in de verbeterde mediagallery kun je vanaf nu de video’s beeldvullend bekijken. En het is voortaan mogelijk de zendervolgorde zelf in te stellen. Je hebt daarnaast de mogelijkheid om zelf te kiezen wat voor jou het ‘prime time’-tijdvak is.

Allemaal handige verbeteringen die deze sociale tv-gidsapp nog beter maken. Mocht je nog meer suggesties hebben, dan kun je die kwijt bij de makers van de app en wellicht zie je jouw idee in een toekomstige update terug. De Veronica Magazine TV App toont informatie over 120 zenders en bevat 30.000 filmrecensies van Veronica Magazine en filmtrailers. De redactie van het magazine geeft kijktips welke tv-programma’s de moeite waard zijn.

Downloaden: Veronica Magazine TV App HD (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juni 2012, 10:38
Categorie Amusement
Onderwerpen tv-gids, veronica

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.