Verkeersinfo krijgt concurrentie van gratis app File Info

De makers van iNap hebben een nieuwe iPhone-applicatie gemaakt: File Info. Deze applicatie toont de verkeersinformatie in Nederland op kaarten en in lijstjes.

File InfoDe makers van iNap hebben een nieuwe iPhone-applicatie gemaakt: File Info. De applicatie biedt meer functies dan Verkeersinfo (€2,99) en is bovendien nog gratis ook. Je krijgt files op de kaart te zien en in lijsten, aangevuld met flitspalen, wegwerkzaamheden, tankstations en weerbericht. Je ziet de actuele verkeersinformatie op de kaart, inclusief de oorzaak van files en de verwachte vertraging.


File InfoWil je op een gebied inzoomen, dan tap je op de kaart om de situatie nader te bekijken. Ook kun je de iPhone kantelen om in te zoomen. Je kunt met de GPS van je iPhone je huidige gebied bepalen of in de applicatie aangeven welk gebied je altijd als eerste wilt zien. Ook kun je filteren op specifieke wegen. De omliggende wegen in België en Duitsland worden eveneens getoond.

Binnenkort komt er een update beschikbaar waarin een kleine bugfix is doorgevoerd. Nu is het zo dat er geen kaart wordt weergegeven als de GPS geen plaatsbepaling kan doen. Als tijdelijke fix kun je bij ‘Opstart Regio’ een specifieke regio kiezen, zoals in de omschrijving in de App Store wordt uitgelegd.

Installeren: File Info (gratis)
Via: One More Thing en contactformulier.
Ontwikkelaar: Moop.me

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
7 november 2008 om 16:29
Onderwerpen
,
Categorie
Diensten
31 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.