Vaderdagkoopjes: veel iOS-games tijdelijk in prijs verlaagd

Vlak voor vaderdag zijn er ontzettend veel spelletjes voor de iPhone, iPad en iPod touch tijdelijk in prijs verlaagd. In dit overzicht zetten we alle interessante koopjes in de App Store voor je op een rij.

Dead SpaceMet vaderdag nog maar een paar dagen van ons verwijderd, gooien winkels veel producten in de aanbieding. De App Store is geen uitzondering: veel game-ontwikkelaars en -uitgevers hebben de prijzen van hun spellen verlaagd. In dit overzicht hebben we alle interessante koopjes voor je op een rij gezet. In het overzicht vind je verrassend veel games van Electronic Arts, die wel vaker vlak voor bepaalde feestdagen veel spellen goedkoop aanbiedt.

Naast de onderstaande aanbiedingen zijn er ook Spy Mouse en Flight Control Rocket nog steeds gratis te downloaden. Deze spellen zijn ontwikkeld door Firemint, een iOS-ontwikkelaar die inmiddels deel uitmaakt van Electronic Arts. In beide spellen teken je lijntjes op het scherm, maar om verschillende redenen: in Flight Control Rocket teken je een pad voor landende ruimteschepen, terwijl je in Spy Mouse een route uitstippelt voor een sluipende muis die op zoek is naar kaas.

Downloaden: Spy Mouse voor iPhone (tijdelijk gratis, normaal €0,79)
Downloaden: Spy Mouse HD voor iPad (tijdelijk gratis, normaal €2,39)
Downloaden: Flight Control Rocket (universeel, tijdelijk gratis, normaal €0,79)

iPhone

Universeel

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juni 2012, 17:46
Categorie Games
Onderwerpen electronic arts, game, vaderdag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.