Usain Bolt als ster in Temple Run 2, gratis versie Where’s My Mickey

Usain Bolt schittert als in-app aankoop in het populaire renspel Temple Run 2 en Disney heeft een demo van Where's My Mickey uitgebracht.

Temple Run 2 Usain Bolt rennenHet oneindige renspel Temple Run 2 maakt een opmerkelijke sprong. Een nieuw persoon is toegevoegd aan de cast met personages waarmee je kan rennen en ditmaal is het niemand uit de cast van Wizard of Oz of Brave. De nieuwste renner in Temple Run 2 is hardloper en renner Usain Bolt! Ontwikkelaar Imangi Studios kondigt hem aan als de eerste gastster in de geschiedenis van de spelreeks, waarmee de deur naar meer beroemde personen meteen is opengezet.

Usain Bolt had het zelf misschien niet verwacht. Laat hij op de baan andere renners achter zich; in Temple Run 2 wordt hij ‘gewoon’ achtervolgd door een duivelse aap. De Bolt power-up helpt je om nog verder van de Evil Demon Monkey weg te sprinten. Imangi zet wel druk achter het nieuwste gastoptreden. Je kan de hardloper slechts tijdelijk kopen en je kan er bovendien geen in-app munten tegen kapot slaan. Het is een losse aankoop van 89 cent.

Where's My Mickey Free iPhoneEr is meer nieuws over populaire games op iPhone en iPad. Disney-spel Where’s My Mickey leek een wat moeizamere start te hebben in de App Store dan haar voorgangers, maar staat inmiddels fier tussen de best verkochte apps én heeft er een nieuw promotiemiddel bij gekregen. Disney heeft zonet Where’s My Mickey Free uitgebracht: een probeerversie waarin je alvast kan proeven van dertien levels van het spel.

Wij zijn vanaf de uitgave van het derde ‘Where’s My’-deel enthousiast over Mickey. Aan het eind van onze eerste uitgebreide speeltest schreven we: Als je nog geen spel in de Where’s My Water-reeks hebt gespeeld, laat Where’s My Mickey dan de eerste zijn. De game ziet er lekker zomers uit, heeft leuke animaties en met de wind en wolken nieuwe spelelementen die enorm uitgebouwd kunnen worden.

Downloaden: Temple Run 2 (gratis, universeel, iOS 4.3+
Downloaden: Where’s My Mickey Free (gratis, universeel, iOS 5.0+)
Ook genoemd: Where’s My Mickey (€0,89, alleen iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 augustus 2013, 10:25
Categorie Games
Onderwerpen temple run, where's my mickey

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.