Updates voor Angry Birds Star Wars en Hay Day

De populaire iPhone-games Hay Day en Angry Birds Star Wars hebben updates gehad met nieuwe levels, aardappelen, een baasgevecht en meer.

Angry Birds Star Wars updateHet succesvolle Angry Birds Star Wars is voorzien van twintig nieuwe levels die zich afspelen in velden met asteroïden. De update 1.1.2 geeft de laatste game in de Angry Birds-serie ook twee nieuwe bonuslevels die je kan vrijspelen met goede prestaties op de normale speelvelden. Een nieuw baasgevecht en vleermuis-achtige mynock varkens die zich midden in een asteroïde bevinden, maken de update af. Ook het populaire en geroemde bouwspelletje Hay Day heeft nieuwe inhoud gekregen in de laatste update.

Hay Day update aardappelenHay Day voor iPhone en iPad introduceert het nieuwe gewas aardappelen die je kan verbouwen. Het verbouwen van de aardappelen levert meteen een sloot aan nieuwe mogelijkheid op. Je kan de aardappelen verwerken tot verschillende gerechten die geld opleveren: aardappelschotel, ovenschotel, aardappelbrood, gepofte aardappel en een aardappel- en fetataart. Die laatste combinatie kenden we nog niet, maar vooruit: hij brengt geld in het laatje. Verder kan je punten scoren op het onderdeel ‘voedermolenbeheersing’: hoe meer oefening, hoe sneller je voedzaam eten maakt voor je dieren. En over dieren gesproken: het nieuwe huisdier Andalusiërpaard maakt de update af.

Downloaden: Angry Birds Star Wars (€0,89, iPhone, iOS 4.3+)
Downloaden: Hay Day (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 januari 2013, 21:40
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, hay day

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.