Pocket krijgt Facebook-deelfunctie en verbeterde navigatie

Pocket (voorheen: Read It Later) heeft een update gekregen. Daardoor is er standaard Facebook-ondersteuning, een koppeling met Sina Weibo en artikelen meteen wissen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

pocket-ipadDe leesapplicatie Pocket voor iPhone en iPad heeft een update gekregen. Er zitten meerdere verbeteringen in, zoals een standaard ingebouwde deelfunctie naar Facebook voor gebruikers van iOS 6. Voor de Chinezen is er bovendien ondersteuning voor Sina Weibo. Maar er is tegelijk ook een stap terug gedaan: het is niet langer mogelijk om complete artikelen via e-mail te verzenden. Wel kun je een link naar het artikel naar jezelf of iemand anders sturen. Pocket is een later-lezen-dienst, waarbij je artikelen die je op internet hebt gezien kunt opslaan voor later gebruik. Als je later op de dag wat meer tijd hebt en met een kop koffie op de bank neerploft, pak je je iPad tevoorschijn om de artikelen eens rustig te gaan lezen.

De app stond voorheen bekend onder de naam Read It Later. De vernieuwde versie van Pocket geeft de mogelijkheid om artikelen meteen te wissen na het lezen. Dit doe je door de archiefknop ingedrukt te houden.

Via een Back-knop kun je nu weer teruggaan naar de artikelenlijst. In de instellingen van Pocket kun je nu aangeven wat de maximum omvang van een artikel mag zijn. Er zijn diverse bugs opgelost in Pocket en bovendien is de handleiding nu wat makkelijker toegankelijk via het helpmenu.

Downloaden: Pocket (voorheen Read It Later) (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 februari 2013, 11:11
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.