Update Rabo Bankieren lost adresboekproblemen op

De iPhone-app Rabo Bankieren heeft een update gekregen, waardoor hij nu wederom adresboekgegevens opslaat. Je gegevens uit versie 2.0.2 worden wel gewist.

RabobankEen nieuwe update voor de iPhone-app van de Rabobank moet de problemen die in versie 2.0.2 werden geïntroduceerd oplossen. Het adresboek dat in de app was opgebouwd werd in 2.0.2 verwijderd, waardoor je opnieuw alle rekeningnummers van je contacten moest opslaan. Daarnaast zou de app meermaals crashen bij het opstarten en bepaalde instellingen niet opslaan. Hoewel 2.0.3 deze problemen oplost, worden de opgeslagen instellingen en het opnieuw opgebouwde adresboek wederom gewist, mits je deze had opgebouwd in versie 2.0.2.

De problemen met de Rabobank-app werden vrij snel na het uitbrengen van de update ontdekt. De ontwikkelaar riep daarom gebruikers in de update-omschrijving ook op om de update nog niet te installeren. In de update-omschrijving van versie 2.0.3 biedt Rabobank zijn excuses aan voor de problemen.

De update zorgde voor problemen bij het adresboek binnen de app. Kies je er binnen de instellingen van de app voor om contactgegevens op te slaan, dan kun je bij een volgende betaling op een knop drukken om de gegevens tevoorschijn te halen.

Je kunt met de app je banksaldo checken, bij- en afschrijvingen bekijken en direct geld overmaken. Ook kun je acceptgiro’s scannen en betalen, een functie die nog steeds vrij uniek is. Voordat je de app kunt gebruiken moet je je aanmelden voor Rabo Mobielbankieren.

Downloaden: Rabo Bankieren (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 mei 2012, 9:59
Categorie Financiën
Onderwerp rabobank

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.