Nieuwe editie Hyves-biografie nu gratis te downloaden

De nieuwe editie van de Hyves-biografie 'Van 3 naar 10.000.000 vrienden' is vanaf nu verkrijgbaar. Er is een gratis PDF-versie verkrijgbaar, die je op de iPad en in ereaders zoals de Kindle kunt lezen.

hyves boek gratisRaymond Spanjar heeft een nieuwe editie uitgebracht van zijn boek ‘Van 3 naar 10.000.000 vrienden’. De nieuwe editie van de Hyves-biografie ligt vanaf nu in de winkel voor 10 euro en bevat een nieuw voorwoord over de Facebook-beursgang. Zit je krap bij kas, dan is het boek ook gratis te downloaden als PDF. Het is geschikt voor de iPad, de Kindle en andere apparaten waarop je ebooks kunt lezen. Voor de iPad kun je hiervoor Apple’s gratis app iBooks gebruiken: je sleept de PDF naar je iTunes-bibliotheek en bij het synchroniseren wordt het boek naar je iPhone of iPad gekopieerd.

Wil je iets terugdoen voor het gratis boek, dan kun je je waardering laten blijken met een tweet, respect of een druk op de Facebook-like-knop. Wil je het boek naar anderen doorsturen via e-mail, dan kan dat via deze link.

Downloaden: Van 3 naar 10 miljoen vrienden (PDF)
Meer informatie: van3naar10miljoenvrienden.nl

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 mei 2012, 12:33
Categorie Boeken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.