Deezer App Studio laat ontwikkelaars mobiele applicaties maken

Muziekdienst Deezer introduceerde afgelopen jaar nog App Studio, waardoor het voor ontwikkelaars mogelijk werd om hun eigen applicaties te ontwikkelen die van Deezer gebruikmaken. Deze mogelijkheid wordt nu uitgebreid, waardoor het ook mogelijk zal zijn om mobiele apps voor iPhone en iPad met Deezer-ondersteuning te maken. De veranderingen zullen worden toegevoegd aan Deezer’s ontwikkelaarssite die […]

DeezerMuziekdienst Deezer introduceerde afgelopen jaar nog App Studio, waardoor het voor ontwikkelaars mogelijk werd om hun eigen applicaties te ontwikkelen die van Deezer gebruikmaken. Deze mogelijkheid wordt nu uitgebreid, waardoor het ook mogelijk zal zijn om mobiele apps voor iPhone en iPad met Deezer-ondersteuning te maken. De veranderingen zullen worden toegevoegd aan Deezer’s ontwikkelaarssite die binnenkort wordt vernieuwd. Ook de API wordt uitgebreid.

De veranderingen zijn nu nog vooral interessant voor ontwikkelaars. Gebruikers van Deezer zullen hier pas wat van merken zodra de eerste ontwikkelaars voor iPhone en iPad hun apps hebben uitgebracht.

Deezer is een muziekdienst vergelijkbaar met Spotify, die toegang biedt tot meer dan 18 miljoen nummers voor een vast bedrag per maand. Ook heeft de dienst een gratis abonnement met advertenties. Deezer heeft in Nederland vermoedelijk aardig wat abonnees, omdat T-Mobile korting geeft op een abonnement.

Downloaden: Deezer (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 maart 2013, 14:15
Categorie Muziek
Onderwerp deezer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.