Uitzending Gemist voor iOS heet nu ‘NPO’, krijgt live tv-zenders

De Uitzending Gemist-app voor iPad, iPhone en iPod touch heet voortaan NPO, heeft een nieuwe interface en laat je live tv-kijken.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

NPO iPadDe iOS-app Uitzending Gemist is voorzien van een flinke 3.0-update, waarmee de naam van de app is veranderd in ‘NPO’. Daar blijft het echter niet bij: de update biedt een totaal vernieuwde interface in lijn met iOS 7, en het is nu mogelijk om live naar televisiezenders Nederland 1, Nederland 2 en Nederland 3 te kijken. Ook de radiokanalen van de NPO zijn vanuit de app beschikbaar.

Onderin de NPO-app staan de opties Uitgelicht, Nieuw, Meest bekijken en A-Z. Helemaal rechts in deze lijst staat een vergrootglas waarmee je kunt zoeken naar een specifiek programma. Dit zijn echter niet de enige opties: met een nieuwe hamburgerknop linksboven in de app krijg je een volledig overzicht, met ook de live-programmering en een nieuwe kijk later-lijst. In dit overzicht zie je alle programma’s die je voor later hebt bewaard. Je voegt een programma toe aan deze lijst met de oranje Kijk later-knop bij ieder programma.

Downloaden: NPO (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 september 2013, 13:39
Categorie Nieuws
Onderwerpen npo, uitzending gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.