Uitzending Gemist 1.2 geschikt gemaakt voor iOS 4

Uitzending Gemist heeft een update gekregen en is nu geschikt voor iOS 4.

uitzending gemist 2Vanavond is een nieuwe versie van Uitzending Gemist in de App Store verschenen. Versie 1.2 is volledig opnieuw opgebouwd en is geschikt gemaakt voor iOS 4. De app is echter nog niet geoptimaliseerd voor de iPad. Wel is de app veel sneller geworden, wat vooral te merken is bij het doorbladeren van de A tot Z-lijst en het opvragen van programma-informatie, aldus de omschrijving in de App Store.
Er zijn drie nieuwe functies toegevoegd: ondersteuning voor VoiceOver, de mogelijkheid om programma’s via Hyves, Twitter, Facebook en e-mail met anderen te delen én een nieuw onderdeel Uitgelicht. Hier vind je een overzicht van programma’s die je volgens de redactie van Uitzending Gemist niet mag missen.


Uitzending Gemist heeft een nieuw icoontje gekregen, met een grijze in plaats van zwarte achtergrond. Net als voorheen heeft de applicatie een archief van 8 dagen om uitzendingen terug te zien. Vorig jaar juli hebben we een exclusieve preview van Uitzending Gemist geschreven waar je meer informatie over deze applicatie kunt teruglezen.

Downloaden: Uitzending Gemist (gratis)

uitzending-gemist-screens

Tipgevers: The Bogeyman en Cardservices via Twitter

Reacties: 37 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.