Twitterrific krijgt pushberichten voor 1000 gebruikers per week

Twitterrific 5 for Twitter op de iPhone en iPad heeft een update gekregen met pushberichten, maar je moet er snel bij zijn als je ze wilt hebben.

Twitterrific 5De Twitter-app Twitterrific heeft een gloednieuwe update gekregen die pushberichten introduceert in de applicatie. De functie is lang geleden al aangekondigd door ontwikkelaar IconFactory en gold al vanaf de uitgave van de app als de grootste wens die wij en andere gebruikers van de app hadden. Twitterrific is in aanschafprijs nog steeds 2,69 euro en vraagt geen extra kosten voor het activeren van de meldingen. Daarmee is de applicatie marktconform geprijsd, in lijn met bijvoorbeeld Tweetbot. Er zit wel een grote maar aan het verhaal.

Spring nog geen gat in de lucht voor de nieuwe functie, want het kan zijn dat je er voorlopig nog niet aan toekomt om hem te gebruiken. In lijn met de applicatie Mailbox die een wachtrij opzette voor de toelating van gebruikers, zijn de pushberichten in Twitterrific aanvankelijk in beta, ofwel testfase. Hij wordt geactiveerd voor groepen van 1000 gebruikers in de eerste weken, meldt IconFactory in haar update-omschrijving. Je moet er dus snel bij zijn om er gebruik van te maken, voordat je het later weer mag proberen. Je maakt aanspraak onder de Settings in de app en dan de optie Notifications. Als je toegang krijgt, zet je een vinkje bij Enable Notifications. Proefondervindelijk kunnen we stellen dat pushberichten net zo snel binnenkomen als in bijvoorbeeld Tweetbot en de officiële Twitter-app.

Twitterrific timeline in zwart Twitterrific lettertype instellen

Er zijn meer vernieuwingen doorgevoerd in Twitterrific 5.2 voor de iPhone en iPad. Zo ondersteunt de applicatie nu ook coverfoto’s die je kan instellen op je Twitter-profiel. Discussies kan je daarnaast doorzetten naar een e-mailadres of naar de applicatie Storify, waarmee je een publiceerbaar verhaal kan opmaken uit tweets.

Verder is Twitterrifics lijst met verbeteringen op bestaande functies lang. Media van Droplr wordt nu als thumbnail in de timeline weergegeven en de tekstgrootte wordt aangepast op het dag- of nachtthema dat je gebruikt. De timeline kan nu bovendien 600 tweets laten zien – dat was 400. De ‘load more’ knop is voorzien van een animatie en je kan nu een ‘@’ achter een gebruikersnaam zetten om te voorkomen dat de app automatisch een gebruikersnaam aanvult. Aanpassingen aan de interface en allerlei bugfixes helpen naast de introductie van pushberichten van Twitterrific 5 for Twitter een volwassenere app te maken.

Downloaden: Twitterrific 5 for Twitter (€2,69, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 maart 2013, 18:52
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen pushberichten, twitter, twitterrific

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.