Twitterrific 5.0.2 introduceert zoeken in Twitter-tijdlijn

Twitterrific heeft een update naar 5.0.2 gekregen, met een nieuwe tijdlijnzoekfunctie en de mogelijkheid om bij het retweeten een eigen tekst toe te voegen.

twitterrific kleinTwitterrific 5.0.2 lijkt op het eerste gezicht een bescheiden update. Maar behalve de gebruikelijke kleine verbeteringen heeft de Twitter-app ook wat vernieuwingen gekregen. Twitterrific gaat anders met afbeeldingen en links om, heeft een nieuwe schermvullende webbrowser en ondersteunt nu Instapaper en Readability. Ook is er een nieuwe vingerbeweging toegevoegd om snel te kunnen retweeten en daarbij ook nog wat eigen commentaar toe te voegen. Door de retweetknop enkele seconden ingedrukt te houden wordt een normale retweet opeens een quote-retweet.

Twitterrific is eigenlijk al een oudgediende als het om Twitter-apps voor de iPhone gaat. Dat is niet alleen te zien aan het versienummer, maar ook aan het grote aantal artikelen op iPhoneclub. In 2008 verscheen Twitterrific voor het eerst, nadat het eerder furore had gemaakt op de Mac. Gisteren schreven we nog over een easter egg, waarbij je een pixelachtig lettertype te zien krijgt. Versie 5.0 van Twitterrific dateert nog maar van december vorig jaar, toen de app een compleet nieuw uiterlijk kreeg. Handig aan de app is dat je een aardig groot lettertype kunt instellen – dus ook geschikt voor slechtzienden en mensen die vaak hun leesbril kwijt zijn.

In deze nieuwe versie 5.0.2 is een vernieuwde tijdlijn-zoekfucntie ingevoerd. Behalve tweets en mensen doorzoeken kun je nu ook de historie bekijken. Ook zo benieuwd wanneer iemand in jouw tijdlijn voor het eerst ‘iOS 7’ noemde? Met de zoekfunctie gaat het makkelijk. Je kunt ook sneller tweets laden: niet langer in groepen van 50 maar in groepen van 100.

Downloaden: Twitterrific (€2,69, universeel, iOS 5.0+)

Twitterrific 5.0.2 – What’s New Highlights from Iconfactory on Vimeo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 januari 2013, 7:44
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen twitter, twitterrific

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.