Twitter gaat 2 april nieuwe mobiele functies aankondigen

Twitter gaat op 2 april nieuwe mobiele functies aankondigen. Ze hebben daarvoor ontwikkelaars, designers en productmanagers uitgenodigd.

twitter platform eventTwitter heeft ontwikkelaars uitgenodigd om op 2 april te kijken naar de aankondiging van “exciting new features”. Het gaat specifiek om mobiele functies, waarbij zal worden uitgelegd hoe ontwikkelaars Twitter het beste kunnen integreren in hun mobiele apps. Maar het bedrijf staat er juist om bekend dat ze mobiele apps van derden ontmoedigen door maar een beperkt aantal gebruikers toe te staan. Twitter wil het liefst dat gebruikers kiezen voor de eigen Twitter-apps. Ontwikkelaars, productmanagers en ontwerpers kunnen zich aanmelden voor de Twitter-bijeenkomst op het hoofdkwartier van Twitter.

Pers is niet welkom, maar gezien het open karakter van de uitnodiging zullen er ongetwijfeld bloggers aanwezig zijn, die verslag gaan doen van de aankondigingen. Eerdere aankondigingen van Twitter vielen bij ontwikkelaars niet in goede aarde. Zo beperkte de Twitter API 1.1 het aantal tokens dat apps van derden mogen gebruiken. De ontwikkelaar van Tweetbot heeft al laten weten dat hij nerveus wordt van Twitter-evenementen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 maart 2013, 21:37
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen mobiel bankieren, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.