Foldify voor iPad voorzien van kleurplaten

Foldify heeft een update gekregen met kleurboek-templates, zodat je niet meer zelf hoeft te tekenen. Met Foldify kun je 3D-modellen uitprinten, beschilderen en daarna in elkaar vouwen.

foldify icoonFoldify is een app die je blij maakt. De app heeft een update gekregen naar versie 1.2 waardoor je ook zonder tekentalent van de app kunt genieten. Bij Foldify moet je een figuurtje tekenen, die je kunt uitprinten zodat je er een kartonnen 3D-model van kunt vouwen. Je moest alleen wel zelf kunnen tekenen. Na de update is dat makkelijker geworden: je kunt kiezen uit meerdere afbeeldingen, die je daarna alleen nog maar hoeft in te kleuren. Een soort kleurboek dus, maar dan in de vorm van 3D-figuurtjes die je zelf mag vouwen. In Foldify 1.2 zijn acht kleurboek-templates aanwezig.

foldify ipadIn de app zijn bovendien meerdere bugs opgelost en de performance van de app is beter geworden. Foldify is leuk voor jong en oud en is tamelijk uniek; soortgelijke apps zijn niet in de App Store te vinden. Je hebt wel een printer, schaar en lijm nodig om de gemaakte bouwplaten te kunnen uitprinten, te knippen en in elkaar te plakken.

Downloaden: Foldify (€2,69, iPad, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 maart 2013, 8:15
Categorieën Amusement, Kinderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.