Tweetbot krijgt update met push notificatie-badges

Tweetbot heeft een update gekregen en heeft de push notificaties nu opengesteld voor iedereen. Ook is er een badgenummer in te stellen.

tapbots tweetbot iphoneTweetbot voerde kortgeleden push notificaties in, maar ze waren niet voor iedereen beschikbaar. Alleen een select groepje van 1000 gebruikers kreeg alvast toegang. Inmiddels is update 1.4.2 in de App Store verschenen, waarbij de push notificaties nu voor alle gebruikers beschikbaar zijn, zo belooft ontwikkelaar Tapbots in een tweet. Na installatie van de update kun je via de instellingen ook aangeven of je notificatiebadges wilt zien op het app-icoontje.

De push notificaties zijn in te stellen voor antwoorden, mentions en direct messages. Toen Tweetbot in de App Store verscheen werd het geprezen als Twitter-app met een van de beste designs. Belangrijkste ontbrekende factor was echter het ontbreken van de pushberichten. Tweetbot kan meerdere tijdlijnen aan, waarin je kunt zoeken.

tweetbot pushEr zijn Smart Gestures (vingerbewegingen) om veelvoorkomende acties uit te voeren en je kunt de navigatie zelf aanpassen. Ook is er koppeling met diensten als Read it Later, Instapaper en Cloudapp. Mocht het ontvangen van de push notificaties alsnog niet lukken, dan heeft Tapbots ook een FAQ achter de hand. Overigens wordt er op de website van Tapbots nog gesproken over experimentele ondersteuning voor push notificaties, wat de indruk wekt dat het toch nog niet definitief is.

Downloaden: Tweetbot (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2011, 20:09
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen pushberichten, tweetbot, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.