Ustream-app nu geschikt voor de iPad

Ustream heeft een update uitgebracht voor de al langer bestaande video-app voor de iPhone. Deze is nu universeel en dus ook geoptimaliseerd voor de iPad.

ustream-ipadUstream heeft een update uitgebracht voor de al langer bestaande iPhone-app. Deze is nu universeel en dus ook geoptimaliseerd voor de iPad. Met de Ustream-app kun je interactieve video’s bekijken, die zelfs live uitgezonden kunnen worden. Zo kun je anderen laten meekijken en meteen reageren op verzoekjes. Er is ook een mogelijkheid om te chatten of om een poll te plaatsen. Via de Ustream-app kijk je op de iPad naar de live filmpjes van je vrienden, je kunt bladeren door opgenomen filmpjes en je optredens en ontdekkingen delen via Twitter en Facebook. Ook kun je zelf het menu aanpassen zodat de functies die je het meest gebruikt het meest prominent in beeld zijn.

Met Ustream Crowds kun je je favoriete evenementen volgen. Je krijgt een waarschuwing wanneer jouw favoriete show begint. En natuurlijk is er ook ondersteuning voor AirPlay zodat je de video’s schermvullend op je televisie kunt bekijken.

Downloaden: Ustream (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2011, 20:18
Categorieën Amusement, Fotografie en video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.