Tumblr krijgt verbeterde zoek- en ontdekfunctie

De iOS-app van Tumblr heeft een verbeterde zoekpagina, die in één oogopslag populaire bloggers en tags laat zien.

Tumblr update iPhone iPadEen update voor de iOS-app van Tumblr maakt het voortaan makkelijker om nieuwe content en blogs te ontdekken. Het zoektabblad is volledig vernieuwd, waardoor je in één oogopslag de populairste tags en Tumblr-blogs op het sociale netwerk te zien krijgt. Hoewel deze zelfde pagina in een eerdere versie van de app ook al een overzicht van tags liet zien, ging het toen om een aantal vooraf bepaalde algemene termen. Nu baseert de app zich op wat er op het moment daadwerkelijk speelt.


De update moet het makkelijker maken om op Tumblr leuke onderwerpen en bloggers te vinden die je kunt gaan volgen. Hierdoor is de app een interessanter middel geworden als je graag dingen wil ontdekken buiten de mensen die je al volgt.

Bij het invullen van een zoekterm krijg je na de update ook meer uitgebreide informatie te zien. In een overzicht worden zowel bloggers als artikelen met gerelateerde tags getoond, in plaats van enkel een tijdlijn waarin het onderwerp waar je naar zocht in berichten.

Downloaden: Tumblr (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Tumblr oudTumblr nieuw
Links oud, rechts nieuws.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.