TruSloMo maakt slow motion op iPhone 5s bruikbaar voor apps

De iPhone 5s-app TruSloMo zorgt ervoor dat je slow motion video's ook echt slow motion worden opgeslagen en geüpload naar bv Instagram.

TruSloMo slow motion exporteren iPhone 5sDe slow motion functie is samen met de vingerafdrukscanner hét uithangbord van de iPhone 5s. Film je vrienden eens vlot en laat ze daarna de slow motion functie zien en je krijgt gegarandeerd de lachers op je hand. Maar andere applicaties kunnen veelal nog niet overweg met de slow motion functie van de nieuwe iPhone. Zo is een vertraagde opname in Instagram gebruiken bijvoorbeeld nog niet mogelijk. TruSloMo is een simpele gratis app die één ding doet: je slow motion video daadwerkelijk slow motion opslaan zodat andere applicaties ze ook kunnen gebruiken.

Je ziet het terug in de lengte van een video in je fotoalbum. Een video die is opgenomen met slow motion stand van de iPhone 5s zelf, geeft het aantal seconden aan dat een video inneemt zónder slow motion. Als je de video vervolgens opslaat met TruSloMo, zie je het aantal seconden dat de video duurt als slow motion wel geactiveerd is.

TruSloMo omschrijving iPhone TruSloMo video comprimeren

De app gebruikt dezelfde intervallen als die je in de originele video hebt ingesteld. Daarmee bepaal je dus wanneer de vertraging wordt ingezet en weer uitgeschakeld. Een video door de mangel van TruSloMo halen kan echt niet eenvoudiger. Je kiest een video uit je fotoalbum en ziet vervolgens alleen een pop-up dat de video is klaargezet. Daarna kan je hem slo-mo uploaden naar bijvoorbeeld YouTube, Facebook en Instagram, maar kan je hem ook importeren in in videobewerkings-apps als iMovie en Pinnacle voor de iPad.

Downloaden: TruSloMo (gratis, iPhone 5s, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 oktober 2013, 8:29
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen fotografie, slow-motion

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.