Trucks & Skulls Nitro HD: Angry Birds voor echte mannen

Trucks & Skulls Nitro HD is een mannelijke variant op Angry Birds. Je moet bij deze game met je nitro-truck proberen om doodskoppen te vernielen.

trucks and skullsTrucks & Skulls Nitro HD is eigenlijk een soort Angry Birds, maar dan voor echte mannen. In meer dan 200 levels, verdeeld over 6 episodes moet je zoveel mogelijk bouwwerken neerhalen, die bestaan uit hout, metaal en andere materialen. Doel is deze keer niet om groene varkenskoppen te vermorzelen, maar doodskoppen. Dit doe je niet met snoezige vogeltjes, maar met je nitro-truck.

De game is grotendeels met z’n voorbeeld te vergelijken: je richt je wapens op de toren, laat los en kunt onderweg je nitro gebruiken om extra power te geven. Alles werkt volgens de wetten van de zwaartekracht.

Er is niets liefelijks aan deze game. Je moet goud zien te verdienen, wat behoorlijk wat moeite kost. Eventueel kun je via in-app aankopen extra goud kopen om sneller door de levels te gaan. Je hoeft dan niet alle levels in een episode te unlocken om verder te komen in de game. Daarnaast zijn er wallpapers waarmee je je iPad in de stijl van Trucks & Skulls Nitro kunt brengen.

Downloaden: Trucks & Skulls Nitro HD (€1,59)

trucks skulls

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juni 2011, 22:51
Categorie Games
Onderwerpen game, muziek, nitro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.