Triposo mobiele reisgidsen nu met Yelp-beoordelingen

De reisgidsen van het Nederlandse Triposo hebben Yelp-informatie gekregen, zijn sneller, hebben betere kaarten en bevatten meer foto's.

paris triposoDe reisgidsen van het Nederlandse Triposo hebben een update gekregen en bevatten nu informatie van Yelp. Yelp kennen de meeste mensen vooral van de restaurantbeoordelingen, maar er worden ook andere bedrijven in besproken. Toch is het wel even oppassen, want de nieuw toegevoegde Yelp-informatie is alleen beschikbaar als je een internetverbinding hebt. Alle overige informatie is zoals voorheen gewoon offline te raadplegen. Met Triposo download je vóór vertrek een reisgids, zodat je alle informatie zonder roamingkosten kunt lezen. Het scheelt bovendien een hoop gewicht in je koffer als je geen papieren boeken mee hoeft te nemen.

In de Triposo-app zijn de ingebouwde kaarten ook verbeterd: ze bevatten meer detail en reageren sneller. Het downloaden van de gidsen is sneller geworden, terwijl ze tegelijk meer afbeeldingen bevatten, meer informatie over restaurants en een informatiestroom met opmerkingen van andere reizigers. Zo krijg je user generated tips voor restaurants en bars aangereikt.

Downloaden: Triposo (gratis, universeel, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 maart 2013, 17:55
Categorie Reizen
Onderwerpen reisgids, reizen, triposo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.