Disney bezig met nieuwe iOS-game Mittens

Disney werkt aan de game Mittens, een iOS-game waarin je een kat door puzzels moet leiden. Het wordt gegarandeerd een nieuw succes na Where's My Water.

mittens iphoneDisney scoorde een onverwachte hit met de game Where’s My Water? En terecht, want de game waarin je moet zorgen dat alligator Swampy lekker kan douchen is écht leuk. Met ruim 400 levels krijg je ook nog waar voor je geld. Maanden na het verschijnen, staat Swampy nog op nummer 20 in de ranglijst van gratis games. Disney treuzelde geen moment en bracht allerlei merchandise uit. Inmiddels is het hoog tijd voor een volgend succesnummer en die komt eraan: met de game Mittens.


Daarin ga je een kat terugbrengen naar een verloren rode ballon. De kat springt over obstakels en er zit ook weer een puzzelelement in. Het is geen game voor katten, al wekt onderstaande trailer wel een beetje die indruk. Je komt terecht in allerlei omgevingen, van een circustent tot een grot en een bouwplaats. Je komt andere dieren tegen, die Mittens helpen of juist tegenwerken.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.